Felhasználónév:
Jelszó:

 

 

Tel.: 06 30 609 2059
 
Korrekt logótervezési árak

-korrekt ár

60.000 Ft+ Áfa-tól / logó

-korrekt tervezési idő

5 munkanap / logó
Kreatív design

-kreatív logótervezés
-szuggesztív logó
-gondolkodtató logodesign
Kapcsolódó tevékenységek

-kis-nagyarculat tervezés >
-kiadvány szerkesztés >
-borcímke tervezes >
-ikon tervezés >

-webdesign tervezés >
  • egyedi szín, és formavariációk készítése a logótervekben
  • többféle kreatív logodesign készítése ugyanabban a témában
 LOGÓTERVEZÉSI RÉSZLETEK

LOGÓTERVEZÉSI DÍJ: 60.000 FT+ÁFA-tól


ELŐÁLLÍTÁSI IDŐ: 1HÉT (a kommunikáció sebességétől függően)

A JÓL MEGTERVEZETT LOGÓ NEM CSAK ESZTÉTIKAI ÉLMÉNYT NYÚJT A FOGYASZTÓK SZÁMÁRA, HANEM TÜKRÖZI A AZ ADOTT CÉG KAPCSOLATÁT A TERMÉKEIVEL, SZOLGÁLTATÁSAIVAL KAPCSOLATBAN.HOGY KEZDŐDIK A LOGÓ TERVEZÉSE?

Amennyiben a www.logotervezes.co.hu oldalamon látott logótervek, referenciák elnyerik a tetszését abban az esetben vegye fel velem a kapcsolatot. Vagy hívjon a + 36 20 9753 527-es telefonszámon, vagy írjon www.adonyi.g@gmail.hu email címemreaz emailban történő megrendelés után kezdődik el a a logótervezési folyamata.

Kérem olvassa el, és/vagy töltse le a logotervezési brief címszó alatt található tartalmat.

Fontos, hogy a briefben található kérdésekre válaszoljon. Mindkettőnk idejét, és energiáját spórolja meg ezzel. A briefben eldöntendő kérdések szerepelnek, aminek a segítségével nagymértékben körülhatárólható, hogy valójában Önnek milyen típusú logóra van szüksége.

Előszőr 3 db alapelképzelést készítek el Önnek. Ezekben a grafikai elképzelésekben mutatom meg Önnek milyen intuíciók ébredtek bennem az Ön leírása alapján. Miután megkapta az alapelképzeléseimet Önnek írásban el kell elmondania a meglátásait az általam készített dizájnnal kapcsolatban. Példáúl. Tetszenek az egyes dizájn színei, és a kettes dizán betütípúsai, de nem tetszik a logóban szereplő stilizált elem. Szeretném ha életszerübb lenne az ábrázolás. Amennyiben az bemutatott három logódizájn közűl egyik sem tartalmaz olyan grafikai elemeket amelyek elnyerték a tetszését, és azok továbbgondolásra alkalmassá tennék a terveket, abban az esetben megköszönöm a megkeresését, és tisztelettel elköszönök Öntől. Ebben az esetben több mint valószínű nem én vagyok az a tervező grafikus aki képes elkészíteni Önnek a megfelelő logódizájnt. Önnek nem kell kifizetnie az addigi munkámat. Az elkészült dizájn nem használható fel a szerzői jogok nálam maradnak, a bemutatott tervek harmadik fél számára áttolgozásra nem adhatóak odamennyiben továbbgondolásra alkalmasnak tartotta az eddigi munkámat abban az esetben várom Öntől az írásba foglalt észrevételeit, megjegyzéseit, kéréseit, kritikáját. Miután megkapon az Ön által elkészített leírást, annak figyelembevételével elkészítem a második fordulót. Ebben már sokkal konkrétabban vannak megfogalmazva az Ön által támasztott igények. Miután elkészülnek az új logógrafikák, Önnek ismételten véleményeznie kell a munkámat.a harmadik fordulóban, az előző három dizájnból kiaakítot egyflke koncepcióval haladunk tovább a tervezésben. A cél az, hogy elérjük a végleges állapotot, aminek eredményeképpen Ön hozzájuthat a nyomdailag előkészített logodesign digitális változatához. Ennek a tervezési állomásnak a végén el kell készülnie a végleges, Ön által elfogadott logónak.amennyiben további változtatásokra lenne szükség a logo megjelenésében, abban az esetben azt innentől kezdve óránként 10.000 Ft + Áfa áron tudom elvégezni. A javítások az eddig elkészült deizájnra vonatkoznak, tehát ha Ön úgy dönt hogy az eddig elkészült dizájn nem felel meg az elvársainak, abban az esetben az eddig elkészült dizájn munkafolyamataiért a tervezési díj 50%-át kiszámlázom Önnek. A tervek szerzői jogai nálam maradnak, tehát az elkészült terveket nem használhatja fel semmilyen módon, nem adhatja át harmadik személynek átdolgozásra stb.

MIKOR ÉS MILYEN FORMÁBAN KAPJA MEG A LOGÓDIZÁJNT?

MIután Ön elfogadta a végső terveket, Önnek el kell utalnia a tervezésí díjat a következő bankszámlára:

Kedvezményezettt neve: FREE-DIMENSION Bt.
Cím: 2120 Dunakeszi Dr. Kemény Ferenc utca 21.
Fiókvezető bank: CIB BANK
Számlaszám: 107022224-769890351-100005
Kérem a megjegyzésbe írja be:logótervezés

A miután megérkezett a tervezési díj a bankszámlára küldök önnek egy belépési kódot a www.logotervezes.co.hu oldalamra, ahol az ÜGYFÉLKAPU segítségével hozzáférhet a végső, elfogadott tervhez nyomdailag előkészített formában a nyomdai kivitelezés figyelembevételével. Tehát ha a logóval kapcsolatos termékek (névjegykártya, levélpapír, dosszié stb.) ofszet nyomdában lesznek legyártva akkor 300 dpi composite C.M.Y.K formában ha más nyomdatechnológiai eljárással készülnének bizonyos termékek (bögre, sapka, ajándéktárgy stb.) abban az esetben annak a szabványnak (vektor formátumban) megfelelő formátumban kerülnek átadásra.
FELHASZNÁLÁSI JOGOKRÓL

Fenntartom a jogot, arra nézve, hogy az általam készített logóterveket referenciaként felhasználhassam online vagy ofline formába.